Zurnal logo

O Žurnalu

SRB: Bookmate žurnal se bavi izdavačkom industrijom u regionu i promoviše vrhunsku književnost. Na Bookmate žurnalu možete pročitati zanimljive tekstove o elektronskim, audio-knjigama i štampanim knjigama. Pratimo trendove u književnosti, pijemo kafu sa najvećim savremenim piscima iz zemlje i sveta i razgovaramo sa najvećim izdavačima, piscima, direktorima i urednicima izdavačkih kuća.

Bookmate žurnal je potpuno besplatan.

HR: Bookmate žurnal se bavi izdavačkom industrijom u regiji i promovira vrhunsku književnost. Na Bookmate žurnalu možete pročitati zanimljive tekstove o elektronskim, audio-knjigama i štampanim knjigama. Pratimo trendove u književnosti, pijemo kavu s najvećim suvremenim piscima iz zemlje i svijeta i razgovaramo s najvećim izdavačima, piscima, direktorima i urednicima izdavačkih kuća.

Bookmate žurnal je potpuno besplatan.

Impressum

Bookmate žurnal

 • Glavna i odgovorna urednica:
  Vanja Gavrovski, vanja@bookmate.com
 • Stručni saradnici:
  Robert Čoban, Predrag Puač, Marin Milosavljević, Danijela Tomašević, Miljana Nešković, Dejan Katalina.
 • Redakcija:
  Adrijana Jevtić, Alis Marić, Andrea Krajinović, Ante Vojnović, Branislava Teodosić, Deana Malek, Igor Besermenji, Jovana Adamović, Ksenija Prodanović, Maja Žunić, Martina Ivanova, Milan Aranđelović, Milica Stojiljković, Miljan Tanić, Teodora Milenković, Marina Kornicer
 • Lektura
  Tijana Samardžić
 • Dizajn
  Miroslav Pavlović
Koristimo kolačiće da bismo poboljšali iskustvo na web stranici Bookmate Žurnal. Saznajte više ili